copy & ghostwriting

“We all have a book in us.”

GHOSTWRITING

Zeggen mensen je soms “Eigenlijk zou jij een boek moeten schrijven” en geef je hen gelijk maar krijg je de woorden niet op papier? Heb je een geweldig idee voor een boek maar is het schrijven niets voor jou? Dan kun je ervoor kiezen om met een ghostwriter samen te werken.

Dit komt veel vaker voor dan je zou denken! Ieder jaar verschijnen er een hoop boeken die niet geschreven zijn door de persoon die op de cover wordt vermeld. Aangezien iedereen andere talenten heeft, is het nu eenmaal niet voor iedereen mogelijk om de juiste woorden te vinden om een verhaal te vertellen.

Laat dit nu net mijn passie zijn. Er zijn honderden dingen die ik niet kan, maar een verhaal vertellen… dat is 100% mijn ding.

Je hoeft het dus niet op te geven en er van uit te gaan dat het gewoon nooit zal gebeuren. We kunnen samen aan de slag! Zo raakt dat boek toch geschreven. Win = win!!

copywriting ghostwriting belgië brugge zedelgem

“Let’s get to the heart of it.”

 

COPYWRITING

Teksten nodig voor je website, drukwerk, e-book, nieuwsbrief of andere zaken die van woorden moeten worden voorzien? Ik help je graag.

Duidelijke taal met aandacht voor het doel van je boodschap en dat steeds met het hart op de juiste plaats. Geen platte commerce maar actie op een aangename manier die jouw lezers laat kennismaken met de echte kracht van jouw onderneming.

Samen vertellen we jouw verhaal, delen we kennis en tonen we jouw expertise. 

Kom, dan vliegen we erin!
Say Hello!

Vragen staat vrij.
Stuur ons jouw probleem en wij zoeken een oplossing!

5 + 8 =