over webcoffee

Wat doet Webcoffee?

 

Webcoffee verzorgt je website en sociale media!

Is je website dringend aan vernieuwing toe?
Heb je helemaal nog geen website?
Of ben je sinds de Corona lockdown beginnen nadenken over een webshop? Dan ben je hier aan het goede adres.

Website of webshop bouwen

Wat begon als een vriendendienst, is verder gegroeid tot Webcoffee. Je website is als een visitekaartje op het web. Als mensen informatie zoeken gaan ze het bijna automatisch eens  “googlen”. Zorg dus dat je online te vinden bent!

Sociale Media

We leven in een digitale wereld. Sociale media maakt daar onlosmakelijk deel van uit. Zorg dat je klanten, kennissen of vreemden, je zaak online kunnen volgen. Mond aan mond reclame vindt nu namelijk ook online plaats. Zorg dus dat men ook zo reclame voor je kan maken!”

Maar wat dan met die koffie?

 

Ben je een coffee-addict?

Niet echt maar een goeie kop koffie is iets waar ik echt van kan genieten. Ook als ik even vast zit op creatief vlak, helpt een tasje bijna altijd. Als ik mij achter mijn computer zet, heb ik vaak een koffietje bij de hand.

Daarnaast kan ik met zekerheid zeggen dat de meest productieve, motiverende en ook wel gezellige gesprekken die ik op werk-vlak al heb gehad, allemaal één ding gemeen hadden… je raadt het al. Het aroma van een kop versgezette koffie. Mmmmm

Ik drink geen koffie. Wil je met mij ook samenwerken?

Bovenstaande vraag kwam vorig jaar echt mijn richting uit. (Hey, Sophia!) Het was natuurlijk ludiek bedoeld en mijn antwoord zette de toon ook gewoon verder:

“Mijn man drinkt ook geen koffie en ik werk elke dag met hem samen.”

Iedereen is welkom. Ik heb ook gewoon water in huis ;-).

Kom, dan vliegen we erin!
Say Hello!

Vragen staat vrij.
Stuur ons jouw probleem en wij zoeken een oplossing!

4 + 7 =