Webdesign

Jouw visitekaartje op het web

Een website, misschien heb je er al één maar is hij dringend aan een update toe. Of misschien verzorgde je hem tot nu toe altijd zelf maar heb je daar geen tijd meer voor. 

Misschien start je een nieuwe zaak, wil je alle informatie voor je klanten duidelijk op één plek hebben en meteen ook tonen wat je in huis hebt. 

Of droom jij altijd al van een prachtige webshop? Ook daar kunnen we je bij helpen. Geef zeker een seintje! Dan maken we samen een plan van aanpak.

One page website

De informatie op de website is beperkt tot één enkele pagina. Er is wel nog steeds een menu dat naar de verschillende secties van de pagina verwijst.

De gekende website met aparte pagina’s

Voor de meeste websites worden 5 pagina’s voorzien. Samen bouwen we de nodige teksten op en zoeken we naar de juiste foto’s. De look & feel wordt afgestemd op het aanbod en jouw voorkeur.

Webshop op maat

Je wil graag een webwinkel? No problemo. Vertel me zeker over je plannen, producten en diensten. De prijs hangt hier volledig af van het aantal producten op de webshop, eventuele extra functionaliteiten en de bijkomende informatie die moet worden vermeld.

Enkele voorbeelden

Hieronder vind je enkele van onze laatste projecten.

webdesign webshop ecommerce website laten bouwen

Kom, dan vliegen we erin!
Say Hello!

Vragen staat vrij.
Stuur ons jouw probleem en wij zoeken een oplossing!

3 + 9 =